Intensivutbildning

Vi erbjuder skräddasydda intensivutbildningar till dig som vill ta personbilskörkort. Från det att utbildningen börjat kan du få ett körkort inom några veckor. En intensivkurs är ett bra alternativ för dig som har svårt att få tiden att räcka till.

Förberedelser

För att kunna påbörja utbildningen måste du ha ett godkänt körkortstillstånd Ansökningsblanketter för körkortstillstånd skaffas hos Transportstyrelsen, klicka här.

Kursinnehåll

När du har ett körkortstillstånd genomför vi en testlektion med dig för att stämma av vilka kunskaper du har sedan tidigare. Intensivutbildningen passar dels de som nybörjare och inte övningskört något alls sedan tidigare, men passar också de som har övningskört betydligt mer. När testlektionen är genomförd får du information om ungefär hur lång utbildningen kommer att bli och även vad det kommer att kosta. Därefter bestämmer du om och när du vill påbörja din intensivutbildning.

Körkortsutbildningen är både teoretisk och praktisk. När du skriver in dig hos oss får du tillgång till den hjälp du kommer att behöva för att lyckas med din körkortsutbildning. Du får studiematerial och teoritester som du kan göra både hos oss och över internet.

Kursstart

Utbildningsstarten anpassas efter dina önskemål och planeras i samråd med dig. När vi bokar utbildningen får du ett schema anpassat efter dina önskemål där alla moment i utbildningen finns med, även teori- och körprov. Kontakta oss för mer information.


Kommenterar